Henkilökohtaisen avustajan työ Adatolla

Henkilökohtainen avustaja kertoo asiakkalle jotain kivaa

Adato henkilökohtaisen avustajan työnantajana

Työssäsi henkilökohtaisena avustajana saat työskennellä ihmisten parissa mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Me Adatolla toimimme työnantajanasi ja tuemme sinua kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työssäsi sinun tulee olla täysi-ikäinen, mutta muuta koulutusta ei vaadita. Positiivinen ja toimelias ote työssä vie pitkälle!

Henkilökohtaisella avustajalla ja asiakkaalla on erittäin hauskaa

Vapaus vaikuttaa

Haluamme löytää sinulle sopivan avustettavan, jonka kanssa sinun on mukava työskennellä. Pääset itse vaikuttamaan esimerkiksi siihen, milloin haluat työskennellä.

Perehdytys ja tuki

Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä. Haluamme varmistaa, että avustajan ja asiakkaan yhteistyö sujuu hyvin. Saat Adatolta oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinua työssäsi. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi.

Avustaja ja pyörätuolissa oleva asiakas hassuttelevat ulkona
Downin oireyhtymä, iloiset sisarukset

Arvostus

Arvostamme jokaisen työntekijämme työtä henkilökohtaisen avun parissa. Haluamme, että työntekijämme voivat työssään hyvin. Tarjoamme työntekijöillemme vakuutuksen, joka kattaa myös vapaa-ajan.

Usein kysyttyä

Haluaisin työskennellä henkilökohtaisena avustajana, mutta minulla ei ole kokemusta tai koulutusta sosiaali- ja terveysalalta. Onko minulla mahdollista työllistyä avustajana?
Accordion opener

Henkilökohtaisena avustajan työskentely ei vaadi sinulta koulutusta. Avustajan tulee olla täysi-ikäinen. Iloinen ja reipas työote vie työssä pitkälle.

Voinko itse vaikuttaa milloin ja kuinka paljon työskentelen Adatolla avustajana?
Accordion opener

Kyllä. Sovimme kanssasi yhdessä, milloin haluat tehdä työvuoroja. Voit työskennellä meillä täyspäiväisesti tai esimerkiksi opintojen ohella tai muutoin osa-aikaisesti.

Millä alueilla Suomessa Adato tarjoaa henkilökohtaisen avustajan työpaikkoja?
Accordion opener

Adatolla on asiakkaita ympäri Suomen, joten sinun on mahdollista työllistyä asuinpaikastasi riippumatta. Katso avoimet työpaikkamme ja tarkista, onko sinun asuinpaikallasi tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Kiinnostuitko meidän avustamme?

Ole yhteydessä niin katsomme miten voimme olla avuksi juuri sinulle.

040-5377652