Asiakkaaksi Adatolle

Itsemääräämisoikeus, turvallisuus ja kokemus nämä  kolme asiaa saat aina Adaton asiakkaana. Saat myös päivystyksen 24/7, tukea arjessa sekä täysin räätälöidyn avun sinun tarpeiden mukaisesti.

Soita heti: 040-5377652
Vector kuva, kaverukset

Miten asiakkaksi Adatolle?

1. Yhteydenotto

Ensimmäinen askel on yhteydenottosi. Tavoitat meidät joko puhelimitse numerosta 040-5377652 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@elamasi.com. Voimme halutessasi sopia kanssasi myös henkilökohtaisen tapaamisen.

2. Henkilökohtaisen apusi kartoittaminen

Kartoitamme kanssasi henkilökohtaisen apusi nykyisen tilan. Keskustelemme toiveistasi, tarpeistasi ja ajatuksistasi henkilökohtaisen avun järjestämisen suhteen. Mikäli olet vasta aloittamassa henkilökohtaisen avun käyttöä, keskustelemme kanssasi palvelun järjestämiseen liittyvistä asioista ja siitä, kuinka voit hyödyntää myönnetyn palvelun itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

3. Palvelusuunnitelma

Laadimme toiveesi ja tarpeesi pohjalta yhdessä palvelusuunnitelman. Tämä suunnitelma on työmme pohjana ja ohjaa meitä palveluun liittyvissä järjestelyissä ja rekrytoinnissa. Laadittava palvelusuunnitelma pohjautuu itsemääräämisoikeuteesi ja päätäntävaltaasi. Me emme päätä asioista puolestasi.

4. Sopimus

Kun olet varma, että yhteinen suunnitelmamme ja toimintatapamme henkilökohtaisen avun järjestämisessä sopii juuri sinulle, aloitamme avustajasi/avustajiesi rekrytoinnin. Rekrytointitapamme kunnioittaa ja huomioi mahdollisimman hyvin itsemääräämisoikeuttasi ja päätäntävaltaasi. Saat haluamallasi tavalla itse valita avustajasi ja oikean avustajan löydyttyä, solmimme kanssasi sopimuksen henkilökohtaisen avun järjestämisestä.

Usein kysyttyä

Onko minun mahdollista saada avustusta omalla asuinpaikallani?
Accordion opener

Kyllä. Adato tarjoaa henkilökohtaista apua koko Suomen alueella. Sinun on siis mahdollista saada avustusta itsellesi asuinpaikastasi riippumatta.

Saanko valita henkilökohtaisen avustajani Adatolla?
Accordion opener

Kyllä. Järjestämme aina asiakkaan henkilökohtaisen avun yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Esittelemme asiakkaalle hänen toiveittensa mukaisesti valikoituja avustajaehdokkaita, joista asiakas itselleen sopivalla tavalla valitsee henkilökohtaisen avustajan.

Mistä sairauksista/vammoista teillä on kokemusta?
Accordion opener

Meillä on yli 10 vuoden laaja kokemus henkilökohtaisen avun järjestämisestä sekä erilaisista sairauksista ja palveluntarpeista (mm. ALS, EDS, autisminkirjo, Parkinson, MS, Down oireyhtymä, Kabuki- oireyhtymä, Prader Willis syndrooma, Epilepsia, näkörajoitteet jne).

Kiinnostuitko meidän avustamme?

Ole yhteydessä niin katsomme miten voimme olla avuksi juuri sinulle.

040-5377652