Tietosuojaseloste ja evästetiedot

Elämäsi Adaton henkilötiedon käyttäminen:

Esimerkki tapauksia:

Kun esimerkiksi tulet asiakkaaksemme, otat yhteyttä meihin täyttämällä kotisivulla olevia yhteystietolomakkeita, otat yhteytä meihin suoraan sähköpostitse, rekisteröidyt uutiskirjeemme tai olet hakemassa meiltä töitä, niin sinä jaat tietosi itsestäsi meille vapaaehtoisesti, nämä tietod voi esim olla, nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero tai muita tietoja jotka liittyvät sinuun henkilökohtaisesti. Me käytämme näitä tietoja ensisijaisesti siihen että pystymme olleen sinuun yhteydessä ja uutiskirjeiden lähettämisessä. Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään aina tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kaikissa henkilötietojesi käsittelyssä on jokin seuraavista oikeudellisista syistä: suostumus, sopimus tai oikeudellinen velvollisuus.
 
Oletko työnhakija ja haluat tietää miten käytämme sinun tietoja?

Kun sinä lähetät meille työhakemuksen niin käsittelemme henkilötietojasi sinun suostumuksesi perusteella. Me emme voi käsitellä sinun työhakemusta ilman että käsittelemme sinun henkilötietoja. Elämäsi Adato ei koskaan käytä tietojasi muuhun kuin työnhakuprosessiin, eikä lähetä tietojasi muille.
 
Oletko mahdollisesti kiinnostunut Elämäsi Adatosta sinun henkilökohtaisen avun tuottajana, ja haluat tietää miten käytetään sinun tietojasi?

Jos sinä olet meihin yhteydessä ja haluat asiakkaaksi niin käsittelemme henkilötietojasi sinun suostumuksella. Me emme koskaan jaa  tietoja joita sinä lähetät meille kun haluat asiakkaaksemme sinun avun tarpeesta tai muista tiedoista sinusta ilman sinun hyväksyntää. Jos sinusta tulee asiakas, niin oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle muuttuu sopimuksen ja lain mukaisesti.
 
Miten suojelemme sinun tietoja?


Meillä on selkeät tietosuojaa koskevat toimintatavat ja säännöt. Vain ammattitaitoisella henkilökunnalla on käytettävissään tarvittavat tiedot työsään. Pidämme aina huoli siitä että meidän tietosuoja ja tietoturvamme pysyy korkealaatuisena.
 
Luovuttaako Elämäsi Adato sinun tietoja muille osapuolille?

Tietoja jotka täytät kotisivullamme ei pääsääntöisesti luovuteta muille osa puolille. Joudumme tietysti luovuttamaan tietoja alihankkijalle/virastoihin siinä tapauksessa kun tälle on lainmukainen syy tai on osa sopimuksesta. Kaikki tiedot luovutetaan tietoturvasääntöjen mukaan.
 
 
Oikeus tietää mitä tietoja meillä on sinusta

Sinulla on aina oikeus pyytää tietoja siitä mitä henkilötietoja säilytämme juuri sinusta. Jos pyydät tietoja enemmän kuin kerran vuodessa, veloitamme hallinnollisen maksun tästä. Jos tietosi ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai merkityksettömiä, saat halutessasi ne korjattua, muutettua niitä tai postettua. Voit myös peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa jos tiedot eivät ole lakisääteinen vaatimus. Emme myöskään saa poistaa tietoja, joissa on lakisääteinen säilytysvaatimus esimerkiksi kirjanpitosääntöjen tai tietoja jotka ovat pakollisia jotta pystyymme toteuttamaan sitoumuksemme asiakkaille ja työntekijöille. Jos haluat pyytää tietoja koskien tiedoista joita me säästämme juuri sinusta tai haluat saada muutoksen tietoihin niin voit olla yhteydessä meihin suoraan.
 
Miten käytetään asiakkaan tietoja?

Käsittelemme asiakkaamme henkilökohtaisia ​​tietoja kuten asiakkaan nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus. Pidämme myös tietoja sähköpostiosoitteesta, puhelinnumerosta ja mahdollisista yhteyshenkilöstä jotka olette maininneet. Käsittelemme myös jossakin tapauksissa tietoja erikoistarpeista tämä voi esim liittyä terveydentilaan. Käsittelemme näitä henkilötietoja täyttääkseen velvollisuutemme liiketoimintaamme ohjaavien lakien mukaisesti. Käsittelemme myös asiakkaidemme henkilötietoja asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen perusteella, jotta voimme noudattaa sopimusvelvoitteitamme.
 


Evästeet meidän kotisivullamme

Eväste (cookie) on pieni tekstimuotoinen tiedosto joka automaatisesti lähetetään kotisivulta sinun internet-selaimeen. Evästeitä(cookies) on kahdenlaisia, pysyvät ja tilapäiset evästeet. Elämäsi Adaton verkkosivusto käyttää molempia eväste-muotoja.
Mitkä ovat pysyvien ja tilapäisien evästeiden erot?
Pysyvät evästeet jää sinun internet-selaimeesi pitemmäksi ajaksi tai kunnes poistat nämä itse.
Tilapäiset evästeet ovat niin kuin nimessä vain ”tilapäiset” eli nämä evästeet poistuu silloin kun sinä suljet internet-selaimesi.
 
Miksi Elämäsi Adaton kotisivusto käyttää evästeitä(cookies)?

Käytämme evästeitä sen takia että niiden avulla sinä kotisivun käyttäjänä voit käyttää erilaisia ​​ominaisuuksia ja palveluita mitä et pystyisi käyttämään ilman evästeitä. Evästeiden tarkoitus on myös se että pystyisimme parantamaan sinun sivustokokemuksesi.
 
Mihin Elämäsi Adaton kotisivusto esimerkiksi käyttää evästeitä(cookies)?
 
Kotisivulaskuriin (Google analytics)
Lämpökarttaan ja videotallenteeseen (Hotjar)
Chattiin (Olark)
Google Tag Manager
Uutiskirjeessä (Mailchimp)
Kotisivurakentajamme omat evästeet. (Hemsida24)
 
 
Suostunta
 
Jos sinä päätät käyttää evästeitä sinun internet-selaimessasi niin sinä hyväksyt Elämäsi Adaton evästeiden käyttöön, ja kaikki muut evästeet jotka liittyvät tälle sivustolle, niin kuin googlen, hotjarin sekä olarkin evästeet. Jos sinä suostut käyttämään evästeitä niin silloin sinä pääset käyttämään kaikkia sivustoomme liittyviä ominaisuuksia, jotka vaativat evästeiden käyttöä.
 
Miten minä voin poistaa evästeet sekä evästeiden käytön internet-selaimestani?
 
Evästeiden poisto riippuu ihan sinun käyttämästäsi internet-selaimestasi, melkein kaikilla suurilla internet-selaimilla on mahdollisuus poistaa kaikki evästeet suoraan selaimen asetuksissa.
 
Ja samalla tavalla kun evästeen poistaminen voit myös poistaa evästeiden käytön kokonaan, melkein jokaisen internet-selaimen asetuksista. HUOM! Jos sinä päätät poistaa kaikkien evästeiden käytön niin tämä voi vaikuttaa meidän sivustomme käyttökokemusta sekä monen muun kotisivun.
 
Voit myös käyttää ”inkognito-asentoa” jos sinun internet-salimesi tukee tätä, tämä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää evästeitä mutta samalla inkognito-asento poistaa kaikki evästeet kun suljet inkognitoasento-selaimen.
 
 
Jos et haluaa poistaa kaikkia evästeitä sinun internet-selaimestasi ja haluat että joko hotjar tai google analytics eivät lisää evästeitä sinun internet-selaimeen niin voit käyttää näitä linkkejä:
 
Hotjar: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out
Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en&ref_topic=2919631
 
Löydät lisää tietoja evästeistä tältä sivulta: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html
 

Kaikki tietosuojaseloste muutokset julkaistaan ​​tällä sivulla.