Caritan ja avustajien seikkailut (15-16.4.2016) Kauppareissu ja Suvi Teräsniska

Huhtikuun 15 päivä, olimme avustajien kanssa ICA Maxissa, Haaparannalla viettämässä tyttöjen iltaa. Siellä oli järjestetty pientä tarjottavaa asiakkaille. Pitihän kaikkea maistaa vähäsen, ei haluaa oikein vatsaa täyteen syödä koska muuten ei jaksa syödä kotona iltapalaa. Maistelen mielellään kaikkea, sellalistakin jota en ole koskaan ennen syönyt. Silloin voi ainakin sanoa että olen maistanut ja samalla kertoa oman mielipiteen siitä, tykkäsinkö vai en.

Sain sieltä sellaisen pikku tuote pussukan lahjaksi jossa oli paljon tuotteita kokeiltavaksi. 

Osallistuin muuten arvontaanki, saa nähdä tuleeko sieltä voittoja, jäännittää hieman.

OIi siellä kivaa ja porukkaa oli kuin pienessä pitäjässä.

Huhtikuun 16 päivä, oli isot tapahtumat Rajalla kauppakeskuksessa. Siellä oli Anttilan tavaratalon avajaiset ja Suvi Teräsniska esintyi myös siellä.

Lähdimme tietenki avustajan kanssa katsomaan Suvi Teräsniskaa ja minulla oli erittäin hyvä tuuri että pääsin ihan lavan reunalle kuuntelemaan esitystä ja olihan se tyttö hyvä laulamaan.
 
Rajalla oli todella paljon ihmisiä, tuliko nekin Suvin vuoksi? Minä ainakin tulin.

Tykkään musiikista ja tuo kitaran soittaminen oli kivaa katsoa, sopii niin hyvin Suvin äänen kanssa. Näytti niin helpolta tuo kitaran soittaminen mutta sitä se ei varmaankaan ole.

Tuossa yhdessä kuvassa Suvi katsoo minua ja se olihan kiva tunne että kaiken tämän ihmismäärän seasta hän huomasi juuri minut.

Esityksen jälkeen maistuikin kupponen kahvia ja olihan se kiva päättää tämä päivä näin. 
Jäi hyvä mieli Suvin esintymisestä ja musiikki soi edelleen korvissani. 

 

Avustajat ovat avittanut minua tekemään tämän blogin.
 

Uusimmat jutut

Tarvitsetko sinä henkilökohtaisen avustajan?

Tai soita: 040-53 77 652